lcs128z    ÖNTÖZÖRENDSZEREK

Automata öntözőrendszer kivitelezés, karbantartás

Első sorban Pest megyében, de szinte az egész országban bárhol!

Aki kertet tart fenn az tudja, hogy öntözés nélkül növényei nem tudják legszebb formájukat mutatni, mert elszáradnak vagy "csak" nem fejlődnek eléggé. Ha nem akarja a nyári estéket locsolócsővel a kezében tölteni, hanem inkább a teraszáról gyönyörködne zöldellő kertjében, akkor önnek mindenképpen ajánljuk Rain Bird és Hunter típusú öntözőrendszereinket. Új öntözőrendszer telepítésekor  felmérjük a kert egyedi igényeit a kert mérete, a talaj típusa, a víznyomás és a növényzet alapján. Meghatározzuk az öntözőrendszer optimális elhelyezkedését, a megfelelő szórófej számot és méretet, szükség szerint csepegtetőrendszert alkalmazunk. Biztosítjuk a következetes, egyenletes vízfogyasztást, a leghatékonyabb öntözést. Ezzel  megóvjuk Ügyfeleinket a felesleges vízhasználatból eredő pénzkidobástól és az esetlegesen nem kívánatos napi kötöttségtől. Önnek csak élveznie kell szemet gyönyörködtető kertjét.

Ha szeretné, hogy kertje a legnagyobb forróságban is üde zöld színben ragyogna, akkor is, ha Ön épp a szabadságát tölti távol otthonától? Sem kedve, sem ideje órákon át a locsolótömlővel álldogálni kertjében? A tervezéstől a megvalósításig és az azt követő karbantartásig mindent megvalósítunk ami az automata öntözőrendszerekkel kapcsolatos.

Miért jó az automata öntözőrendszer?

  • időt takarít meg, hiszen nincs szükség arra, hogy Ön ott álljon mellette
  • a szórófejek a talajban lévő csővezetéken keresztül kapják a vizet és csak annyi időre emelkednek ki a talajból, amíg a locsolás tart, ezért Önt nem zavarja a fűnyírásban sem
  • nyugodtan elmehet akár több időre is, nem kell attól tartania, hogy elhervadnak a növények a kertjében csak a szükséges vízmennyiséget használja
  • az automata öntözőrendszert ki lehet egészíteni csapadékérzékelővel, ezért optimalizálható a vízfelhasználás

 

Milyen szolgáltatásokat nyújtunk egy átlagos öntözőrendszer esetében?

  • tavaszi beüzemelés felülvizsgálattal, beállítással
  • havi karbantartás, szükséges javítások elvégzése 
  • téli víztelenítés

Miben segít Önnek az automata öntözőrendszer?

 

Mi abban segítünk, hogy a kert a kényelmet és a látványt jelentse Önnek is. Ne a munkát! Ezért automatizáljuk az időt rabló kerti munkákat, így az öntözést is, hogy Ön többet pihenjen! Tudjuk, hogy egy automata öntözőrendszer telepítésével szabadidőt és kényelmet adunk Önnek, és jobb életet a növényeinek. Készen áll, hogy segíthessünk?

 

LÁTHATATLAN

Az öntözőrendszert a föld alá telepítjük, így láthatatlan, csak az öntözés idejére bukkan elő a földből, hogy aztán újra elrejtőzzön. Ön csak ragyogóan szép növényeiről veszi észre létezését.

PONTOS

Az öntözőrendszer kezelőjén egyszerűen beállíthatja az öntözés kezdési időpontját, így az öntözőrendszer mindig pontosan akkor és annyit öntöz, amennyire a növényeinek szüksége van

GAZDASÁGOS

Az automata öntözőrendszer segít takarékoskodni a vízzel is. Hajnalban öntöz, amikor a víz nem párolog, így valóban a növények használhatják fel. Nincs több vízpocséklás, és mire Ön reggel felébred az öntözőrendszer már el is végezte a locsolást.

Ingyenes ajánlatkérés automata öntözőrendszerre!
+36 30 556 6322

foot Molnár-Kert Kft. - Minden jog fenntartva - 2019