fbpx

Szép és Harmonikus Kerteket Építünk

Kertépítés és Kerttervezés, minden egy kézből, már több mint 16 éve.
Az elkötelezettségünk és szakértelmünk révén olyan kerteket hozunk létre, amelyek nemcsak esztétikailag lenyűgözőek, hanem harmonikus kapcsolatban vannak a természettel
és az Ön egyéni igényeivel is.

„Az év kertje” fődíjas kertépítők vagyunk

Szolgáltatásaink

Sziklakert építés

Egy kert a kertben? Igen! Az egyik legkülönlegesebb kerti látványelem a sziklakert, így nem is csoda, hogy mennyire közkedveltnek számít. Idézze meg otthona nyugalmában a természet különféle csodálatos látványát apró verzióban és varázsoljon különleges hangulatot.

Térburkolás, kőműves munkák

A kőműves munka számtalan részfeladatból tevődik össze, nem merül ki csupán a térkövezésben, ám mégis a térkő a legnépszerűbb kerti elem. Praktikus és esztétikus megoldást nyújthat kocsibeállók, teraszok vagy különféle közlekedők kialakítása esetén. Ha kültéri burkolatban vagy egyéb elemek megépítésében gondolkodik, kérje ajánlatunkat!

Gyepszőnyeg telepítés és zöldfelület képzés

Csapatunk vállalja a területek fűmagvetéses módon történő füvesítését, illetve prémium minőségű gyepszőnyeg telepítését is. A zöldfelület hosszantartó állapotmegőrzésének érdekében– figyelemmel az egyre forróbb nyarakra – mindenképpen javasoljuk  automata öntözőrendszert is, hogy szabadidőt és pénzt takarítson meg.

Gépi és kézi földmunka

A kertépítést megelőző egyik legfontosabb tevékenység a tereprendezés és számtalan más földmunka. Komplex szolgáltatási palettánknak köszönhetően az alapoktól kezdve számíthat ránk és szolgáltatásainkra.

Növényültetés

Kertünk legszebb látványosságai a különféle növények, hiszen legtöbbjük első ránézésre is szemet gyönyörködtető látványt nyújt színes megjelenésével, illatával és magával ragadja az embert.

Automata öntözőrendszerek

Élvezze kertje pihentető hatását, hallgassa a madárcsicsergést és spórolja meg szabadidejét egy automata öntözőrendszerrel. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően megtaláljuk a legjobb öntözési megoldást.

Építsük meg együtt álmai kertjét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén és kollégáink a lehető leghamarabb megválaszolnak minden felmerülő kérdést.

Kertépítés egyszerűen velünk

A kertek tervezése és kivitelezése nálunk egyszerű és gördülékeny folyamat. Tapasztalt szakembereink együttműködnek Önnel, hogy megértsék elképzeléseit, és személyre szabott terveket alkossanak, amelyek tükrözik az Ön stílusát és igényeit.

A kreativitásunkat és a legfrissebb kertészeti trendeket kombináljuk a hagyományos értékekkel, így olyan kerteket hozunk létre, amelyek hosszú távon örömöt szereznek.

Miért mi?

Tapasztalat és Szenvedély:  Több mint 16 éves gyakorlattal rendelkezünk, valamennyi projektünket– legyen az kicsi vagy nagyobb kivitelezés – ugyanazzal a szenvedéllyel kezelünk.

Szakmai múltunk adja azt a képességet, hogy tudjuk, hogyan érdemes megépíteni egy hangulatos, ugyanakkor funkcionális és könnyen karbantartható kertet.

Építsük meg együtt álmai kertjét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén és kollégáink a lehető leghamarabb megválaszolnak minden felmerülő kérdést.

Egyedülálló élmény

A kertépítés nálunk nem pusztán egy szolgáltatás, hanem egy olyan utazás,
ahol együtt alkotjuk meg a tökéletes kertet.

Minden amire szüksége lehet, egy kézből!

A munka velünk egyszerű, mindent megtalál egy helyen – a tervezéstől kezdve az építésen át a növények kiválasztásáig.

Nem kell többé szolgáltatókkal és gyártókkal egyeztetnie, mi mindent egy kézben tartunk.

 • Gépi és kézi földmunka
 • Egyedi igények alapján történő kerttervezés és ajánlatkészítés
 • Automata öntözőrendszer telepítése
 • Robotfűnyíró telepítés
 • Sziklakertek tervezése és kialakítása
 • Növénytelepítés
 • Gyepszegély telepítés
 • Gyepszőnyeg telepítés
 • Tetőkert kialakítás
 • Térburkolás
 • Támfalépítés

Hogyan jön létre álmai kertje?

l

1. Konzultáció:

Első lépésként találkozunk Önnel egy személyes konzultáció keretében. Ebben a fázisban részletesen megbeszéljük elképzeléseit, preferenciáit és kertje funkcionális igényeit. Tapasztalt munkatársaink segítségével együtt megépítjük álmai kerjét, amely minden részletre kiterjed. Ez a tervezési fázis biztosítja, hogy a kert teljes mértékben tükrözze az Ön egyedi stílusát és igényeit.

2. Kivitelezés és Építés:

Miután a tervezési fázisban megegyeztünk, a kivitelezés és építés következik. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak arról, hogy a tervek valósággá váljanak. Minőségi anyagokat és kivitelezési módszereket alkalmazunk, hogy a kert ne csak szép legyen, hanem tartós és könnyen karbantartható is. A folyamat során folyamatosan kommunikálunk Önnel, hogy biztosak lehessünk az elképzeléseinek pontos megvalósításában.

3. Tanácsadás és Karbantartás:

Az átadást követően a Molnár Kert csapata továbbra is rendelkezésére áll. A kertek életben tartása és fejlődése érdekében időről időre javaslatokat teszünk és szakértői tanácsokkal segítünk. Így biztosíthatjuk, hogy álmai kertje hosszú távon is örömöt és szépséget nyújtson Önnek és családjának.

Ezt a kertet is mi készítettük

Építsük meg együtt álmai kertjét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén és kollégáink a lehető leghamarabb megválaszolnak minden felmerülő kérdést.

Kapcsolat

1182 Budapest, Mályinka utca 6.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/