fbpx

Molnár-Ház kft.

Parkfenntartás

Rednszeres Parkfenntartás és növényápolás budapesten és Pest Vármegyében

Parkok fenntartása, gondozása

Zöldterületek Rendszeres Karbantartása

Kertépítés és -gondozás

Teljes Körű Kertgondozás és Parkfenntartás

Több mint 15 Éves Tapasztalattal és széles a  teljes körű kertgondozásban és parkfenntartásban. Egyedi megoldásokkal, rugalmassággal és gyors kommunikációval biztosítjuk, hogy minden ügyféligénynek megfeleljünk.

kertgondozas-parkfenntartas-molnarkert-kert

Parkfenntartási Szolgáltatásaink

Zöldterületek Rendszeres Karbantartása: Professzionális csapatunk mindennapi, heti vagy egyedi rendszerességgel gondoskodik parkjáról, hogy mindig tiszta és ápolt legyen.

Gyepfelületek Ápolása: A minőségi gépparkunk segítségével biztosítjuk, hogy a fű mindig az Ön oldalán legyen zöldebb.

Növényvédelmi, Gyomirtási és Fakivágási Munkák: Szakképzett munkatársaink gondoskodnak a növények egészségéről és a park biztonságáról.

Kertépítés és Kertgondozás: Új parktervek létrehozása és a meglévők gondozása a kreatív és életteli környezetért.

Időszakos Felújítási és Telepítési Munkák: Frissítések és új növények telepítése a park életteli és változatos maradásáért.

Sziklakertek

Egy kert a kertben? Igen! Az egyik legkülönlegesebb kerti látványelem a sziklakert, így nem is csoda, hogy mennyire közkedveltnek számít. Idézze meg otthona nyugalmában a természet különféle csodálatos látványát apró verzióban és varázsoljon különleges hangulatot.

Térburkolás, kőműves munkák

A kőműves munka számtalan részfeladatból tevődik össze, nem merül ki csupán a térkövezésben, ám mégis a térkő a legnépszerűbb kerti elem. Esztétikus és szép megoldás minden kertbe. Ha kültéri burkolatban vagy egyéb elemek megépítésében gondolkodik, kérje ajánlatunkat!

Gyepszőnyeg telepítés és zöldfelület képzés

Csapatunk vállalja a területek fűmagvetéses módon történő füvesítését, illetve prémium minőségű gyepszőnyeg telepítését is. A zöldfelület hosszantartó állapotmegőrzésének érdekében érdemes automata öntözőrendszert is telepíttetnie, hogy szabadidőt és pénzt takarítson meg.

Kiszállási területeink

A Molnár Kert csapata elsősorban Budapest és Pest megye teljes területén vállalja a kertek kivitelezését. 

Építsük meg együtt álmai kertjét!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén és kollégáink a lehető leghamarabb megválaszolnak minden felmerülő kérdést.

Kapcsolat

1182 Budapest, Mályinka utca 6.

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/